1 minute

Cultuur en activiteiten,

Evenementen

Muziekkalender

Beste muziekliefhebbers,


De zomer nadert met rasse schreden en de streek van Bouillon en omstreken maakt zich klaar om te bruisen op het ritme van uitzonderlijke concerten! Of je nu houdt van klassieke muziek, jazz, rock, pop, rap of traditionele muziek, er is voor elk wat wils. Hier zijn de data die je niet wilt missen:

Concertagenda: Alle culturele evenementen in Bouillon

In Bouillon :


1. Concert Male "Meurtre à l'ixtincteur

Datum: 01 juni

Plaats: Cabaret de Poulie - Boulevard de Vauban

Beschrijving: Meurtre à l'extincteur, een weinig bekend liedje van Serge Gainsbourg, op een weinig bekend album, l'homme à la tête de chou. Het gaat over liefde, frustratie en waanzin, het is cynisch, het is zuur, het is briljant.

Net als het nummer zelf biedt Meurtre à l'extincteur je HIS Gainsbourg. Niet altijd de bekendste, maar wel de lekkerste!


2. Feest van de muziek

Datum: 15 juni

Plaats: Vresse-sur-Semois sur Semois

Omschrijving: Verschillende concerten in de avond. Sfeer gegarandeerd


3. Nova Muziekfeest

Datum: 20 juli

Plaats: Route du Christ 16 , Bouillon

Beschrijving: Bereid je voor op een epische avond op Nova Music Fest! Een muziekfestival in openlucht dat je wakker schudt, georganiseerd door de Jeugdherberg van Bouillon en ondersteund door de Toeristische dienst van Bouillon en Lampli.be. Op het programma: drie gratis concerten van opkomende artiesten, gevolgd door een vurige dj-set om de magie tot diep in de nacht te behouden.


In Bertrix:


Baudet'stival

Datum: 12 - 14 juli 2024

Plaats: Gemeentelijk park, Bertrix

Omschrijving: Een familiefestival met een warme sfeer, met verschillende muziekgenres. Lokale en internationale artiesten staan op het podium, samen met kinderactiviteiten, eetkraampjes en lokale ambachten.

Enkele namen: Christophe Willem, Fùgù Mango, Bigflo & Oli

Programmering : Baudet’stival


In Charleville-Mézières :


Festival Cabaret Vert

Datum 15-18 augustus 2024

Plaats: Square Bayard, Charleville-Mézières

Beschrijving: Cabaret Vert is een niet te missen festival met een eclectisch programma dat muziek, beeldende kunst en ecologie combineert. Mis deze kans niet om internationaal bekende artiesten te zien.

Enkele namen: Macklemore, PJ Harvey, 21 Savage, Justice, The Libertines, Shaka Ponk.

Programmering : Cabaret Vert


We hopen jullie te zien op deze evenementen om samen de rijkdom en diversiteit van muziek in en rond onze prachtige regio te vieren. Vergeet niet je tickets en een chalet van tevoren te reserveren en volg onze pagina's op sociale netwerken voor alle updates en aanvullende informatie.

Tot snel voor onvergetelijke muzikale momenten!

Muzikaal de uwe,


Sophie